Se de mange billeder: Kunstudstilling med 41 kunstnere blev fantastisk modtaget

Foto: Johnny Madsen, jmd.dk

Lørdag blev Art Billund Centret åbnet. Der var 41 kunstnere der udstiller i Billund Centret, og det er første gang Billund Kunstforening holder “Art Billund Centret” som de kalder udstillingen.

Udstillingen blev officielt åbnet af Stephanie Storbank, formand for Unge- og kulturudvalget i Billund Kommune.

Lørdag var første dag og udstillingen fortsætter søndag fra kl. 10 til 16. På den første åbningsdag var der 380 der besøgte udstillingen. Arrangørerne fik mange positive tilbagemeldinger om at udstillingen var stillet godt an og at kvaliteten på de udstillede værker var høj. Der var også flere der fik købt noget med hjem.

De 41 kunstnere har deres meget forskellige værker med på udstillingen. Der er mange forskellige kunstgrene repræsenteret: tegning, akryl og olie maleri, grafik, keramik, skulptur, glas, foto, digital art samt mixet media mv.

Der er gratis adgang til udstillingen, og man kan købe et flot katalog med beskrivelse af alle værkerne (betaling med mobile pay).

Der er også mulighed for at få en snak med kunstnerne, hvilket de mange gæster lørdag også benyttede sig af.

Johnny Madsen var på pletten med kameraet og du kan klikke på de mange billeder i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse