Simon Nicolajsen Jørgensen genopstiller til byrådet for Socialdemokratiet

Simon Nicolajsen Jørgensen - PR-Foto

Mit navn er Simon Nicolajsen Jørgensen, er 28 år gammel og jeg bor i Billund med min kæreste, Stine. Til dagligt arbejder jeg som ejendomsmægler i kommunen, og har derfor er rigtig godt lokalkendskab i hele vores kommune. 

Selvom jeg er ung, har jeg allerede stor erfaring indenfor politik. Jeg har været medlem af Billund Byråd siden 2013, hvor jeg har siddet i Social- og Sundhedsudvalget, Børneudvalget og Teknik- og Miljøudvalget – og jeg har mod på mere. Jeg er ikke færdig med at være med til at gøre en forskel, og derfor genopstiller jeg til valget til november. 

Vi har et stort og uudnyttet potentiale i Billund Kommune på en lang række områder. Vi skal være bedre til at løfte os op i helikopteren og tage de langsigtede briller på. Det kræver et politisk kursskifte, som starter med et andet flertal og en udskiftning på borgmesterposten.  

Hvis jeg får endnu en 4-årig periode i byrådet vil jeg forsætte kampen for:

  • Bosætning og tiltrækning af virksomheder: Vi behov for ny, bedre og langt mere offensiv bosætningsstrategi. Ligeledes skal vi i langt højere grad blive bedre til at tiltrække nye virksomheder.
  • Udvikling i alle vore bysamfund: Vi har fantastiske byer i vores kommune. Billund brager derudaf, men vi skal gøre, hvad vi kan for at understøtte vækst og udvikling i hele kommunen.
  • Tilbage til kernevelfærden: Mit hjerte banker for de svageste borgere i vores kommune. Vi skal derfor have endnu større fokus på kerneopgaven. Væk med skemaer og systemer. Fokus på mennesket og sund fornuft.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.