3 Danske Mesterskaber til atletikklubben Heden.

Christian Reusing i passagen i trespring - Foto: Privatfoto

Mere end 1200 atleter havde sat hinanden stævne, da der i weekenden blev afviklet De Danske Ungdomsmesterskaber i atletik. Den lokale klub, atletikklubben Heden, havde 2 deltagere med, og de kom hjem med 3 danske mesterskaber – helt uhørt flot!

 

Hos de 14-15 årige piger deltog det store løbetalent Siv Bertelsen. Hun var på forhånd favorit på både 1500 meter og 3000 meter, og hun levede til fulde op til denne værdighed.

På 1500 meter tog hun føringen fra start, og holdt den helt til mål, da hun løb over målstregen i den flotte tid 4.46,30 min., og det som en helt suveræn dansk mester mere end 6 sekunder foran nr. 2, som blev Kathrine  Zobel fra Bagsværd.  Sivs tid er samtidig ny personlig rekord og ny klubrekord i Heden, både i aldersgruppen 14-15 år, og hos seniorer.

Siv blev nr. 1 på 1500 meter – Privatfoto

Søndagens distance var så 3000 meter, og her tog Siv endnu engang teten fra start. Og selv om Bagsværd-pigen prøvede at overrumple Siv, så afviste Siv flot, og kom endnu engang først over målstregen som dansk mester. Vindertiden lød på flotte 10.25,73 m

Siv blev nr. 1 i 3000 meter – Privatfoto

Så det endte altså med 2 danske mesterskaber til den unge Heden-løber, superflot!

 

Hos de 16-17 årige drenge havde Heden springtalentet Christian Reusing med. I den teknisk vanskellige springøvelse trespring var Christian storfavorit, og den værdighed håndterede han perfekt. Samtlige Christians 6 forsøg var over 12 meter, og vinderspringet var på meget fine 12,50 meter = ny personlig rekord til den unge Heden-springer. Nr. 2 sprang 11,27 meter, så her var der også klasseforskel i Hedens favør!

Christian Reusing på  blev nr. 1- Foto: Privatfoto

 

Mesterskaberne blev afviklet i Hvidovre, og det er første gang i klubbens historie, at vi har 3 danske ungdomsmesterskaber med hjem – aldeles fremragende…skriver Jan Poulsen fra Atletikklubben Heden i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.