Julekoncert med Karina Holgersen og drengene

Foto: René Lind Gammelmark

Karina Holgersen og drengene gæster igen Vestermarkskirken tirsdag den 30. november kl.19.30

Selvom sommeren ikke rigtig vil give slip, så er der ikke lang tid til jul. I år kan vi med glæde annoncere at vi planlægger en normal julekoncert med Karina Holgersen og hendes to drenge.

Vi har været igennem en tid med begrænsninger, men vi fik gennemført en julekoncert sidste år uden fællessang. På trods af manglende fællessang var koncerten rigtig god, fordi Karina hele tiden er i stand til at forny sig og bringe både nye sange og facetter ind i hendes repertoire. Dog glæder vi os til at både være mange til koncerten, men også at kunne synge med alt hvad vi har i os.

Fællessang har betydet meget for mange og blevet mere og mere udbredt gennem de sidste år. I år kan vi komme sammen og synge de velkendte og gamle julesange som vi alle sætter så utrolig stor pris på. Vi har altid haft julekoncert med Karina i begyndelsen af december eller i slutningen af november, fordi når vi har været til julekoncert med Karina, så er julen for alvor sat i gang.

Karina Holgersen er en kendt, elsket og efterspurgt sanger og musiker.

Ud over Karina og hendes to drenge David og Mads, bliver musikoplevelsen også i år udvidet med Jørgen Heick på trompet og John Skou på bas. De har begge har lokale rødder og spillet i mange forskellige sammenhænge. Jørgen er ydermere kendt for at spille på flere instrumenter i løbet af julekoncerten, så melodierne bliver tilført endnu mere skønhed.

De sidste to år har de alle arbejdet sammen og de supplerer hinanden rigtig godt til stor nydelse for publikum

 Vi kan tilbyde 340 billetter i år. Koncerten begynder kl. 19.30 og dørene åbnes kl. 19.00. Billetsalget til årets julekoncert i bliver sat i gang fredag den 17. september kl. 14.00 til 15.30 i Vestermarkskirken, hvor Karina vil spille i hallen. Karina vil gerne hilse på folk og der tilbydes en gratis kop kaffe.

 Billetten koster 170,- kr. og inkluderer kaffe og traktement i pausen.

 Billetterne kan købes hos på www.vestermarkskirken.dk. som linker til billetfix. Der er også mulighed for at købe billetter hver onsdag formiddag mellem 09.30 til 11.30 i Vestermarkskirken, når der er formiddagscafé. Køber man en billet får man altid en gratis kop kaffe. Yderligere information fås på www.karinaholgersen.dk

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.