Fest for 100 personer: Fejrer det er 40 år siden de blev konfirmeret

Sdr.Omme Kirke - Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Lørdag den 18. september 2021 er der fest i Sdr.Omme Multicenter.

For omkring halvanden år siden blev Annette Moos og tre andre fra hendes årgang fra Sdr.Omme Skole der blev konfirmeret i Sdr.Omme Kirke i 1981 enige om at de skulle lave klassefest for deres årgang, fordi det var 40-år siden de blev konfirmere.

Med tiden udviklede det sig, og nu er det blevet sådan at der kommer 100 personer til festen, der er for årgangene 1965, 1966, 1967, 1968 og 1969. Ud over de fire der startede med planlægningen, er yderligere en person fra hver årgang med i planlægningen.

Festen bliver afholdt i Sdr.Omme Multicenter, lørdag den 18. september 2021, hvor de 100 personer mødes kl. 14.00 til kaffe og kage.  Kl. 15 går konfirmanderne over til Sdr. Omme Kirke hvor der skal tages et billede af dem.

Annette Moos fortæller at Sdr.Omme Skole bliver åbnet, ligesom Naturrum Sdr.Omme er åben, for i den invitation vi sendte ud, opfordrede vi alle til at gå en tur rundt i byen efter kaffetid. Der er jo nogle, hvor det er mange år siden de sidst har været i byen, og derfor vil det jo være sjovt for dem at se de nye tiltag. Skolen er jo bygget om, og Naturrum er en nyskabelse i Sdr.Omme, ligesom Sdr.Omme Multicenter jo heller ikke var her for 40-år siden.

Derfor har vi valgt at der i programmet fra vi er færdige med fotograferingen ved Kirken og frem til kl 17.30 er tid til at folk kan få forskellige oplevelser rundt i byen.

Kl. 17.30 er der velkomstdrinks i Sdr.Omme Multicenter, hvorefter der er buffet, efter fulgt af dessert. Der vil være 80’er drinks som Rom & Cola, brandbil og filur.

Dr. Diesel spiller om aftenen, og når de har pause, vil der blive spillet 80’er musik fra playlister.

Annette Moos fortæller at der ikke er sat et sluttidspunkt på festen, for festen slutter først når den sidste gæst er gået hjem slutter hun.