3F Varde-Billund sponsorerer spillerdragter til Krogager Boldklubs to ungdomshold

Krogager Boldklubs U11 hold med de de to trænere og Jeyarajah Rasiah (Ratch) - Foto: René Lind Gammelmark

På grund af Corona-krisen, er breddeidrætten i Danmark trykket voldsomt økonomisk, da det ikke har været muligt at afholde arrangementer på grund af forsamlingsforbuddet. Det er gået ud over indtægterne, mens udgifterne næsten har været de samme. Derfor lider mange klubber og har svært ved at få det til at løbe rundt økonomisk.

3F Varde-Billund har derfor afsat nogle midler til lokal synlighed, og har derfor besluttet at støtte op om de lokale klubber i området de næste par år. De forventer at støtte op om 5-6 lokale klubber i år, og det samme antal næste år.

Jeyarajah Rasiah (Ratch)  har arbejdet på at få en aftale på plads om sponsoraterne, og han er medlem af bestyrelsen hos 3F Varde Billund, hvor formanden Villy Nielsen og den øvrige bestyrelse har valgt at sponsorere de lokale klubber i området.

Onsdag blev de 30 spillerdragter overdraget til Krogager Boldklubs to ungdomshold, sammen med 10 fodbolde. Boldklubben gør et stort stykke arbejde for at bevare ungdomsfodboldspillet i byen, og det vil vi gerne bakke op om, med vores sponsorat fortæller Jeyarajah Rasiah (Ratch) til Netavisen Grindsted.

Træner Christian Jakobsen er meget glad for sponsoratet, for det betyder meget at få sponsoreret bolde og tøj, da det er en stor post for en forening som vores. Christian Jakobsen får hjælp af Ronnie Villadsen Lund til at træne U 11 spillerne, hvor fem af spillerne er af 2011 årgangen, mens 5 er fra 2012 årgangen. Der er to hold der har fået tøj.

Det har stor betydning for klubben med disse sponsorater, for der er jo ikke så mange virksomheder i Stenderup-Krogager, så det er tit de samme der bliver spurgt, derfor er det dejligt vi har fået det i stand med 3F Varde-Billund.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

WeePie Cookie Allow cookie category settings icon

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.

WeePie Cookie Allow close popup modal icon