Grindsteds 103-årige skakklub i akut fare for lukke for stedse

Ved opstarten af den nye sæson i Grindsted Skakklub i kølvandet på længere tids coronanedlukning viser det sig at der kun er 3 aktive medlemmer tilbage. Byens 103-årige skakklub er derfor i akut fare for at må lægge kongen ned og kapitulere.

De 3 tilbageværende medlemmer er dog indstillede på at gøre et allersidste forsøg på at redde den gamle skakklub. Hvis du har haft tanker om at kigge forbi for at se om skak i en skakklub kunne være et godt supplement til at spille skak med eller mod computeren derhjemme eller er et tidligere medlem med eventuelle tanker om et comeback er nu således et rigtigt godt tidspunkt at føre dette ud i livet.

Det både intelligente og hyggelige samvær foregår i ”Atelieret” på første sal på Mødestedet hver onsdag aften kl. 18:30. Du kan læse meget mere om Grindsted Skakklub på dens hjemmeside, grindstedskakklub.dk.

For lige at ”buste” en myte, så er en skakklub ikke kun for dem der er ”gode nok”. Her er plads til alle med blot en smule interesse for skakspillet og et grundlæggende kendskab til brikkerne og deres gang på brættet. Resten lærer du hen ad vejen igennem gode spil og små analyser i skakklubben, krydret med hyggeligt, socialt samvær skriver Grindsted Skakklub i en pressemeddelelse.