Per Torben Nielsen fejrer mandag den 20. september 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Per Torben Nielsen - PR-Foto: LEGO

Per Torben Nielsen, Frederikshåb, fejrer mandag den 20 september 2021, 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Den 1. august 1990 trådte Per ind i stillingen som produkt teknikker i LEGO System A/S

Per startede sin karriere i LEGO Engineering som specialist frem til år 2000. De seneste 15 år i rollen som projektleder med udvikling af diverse nyhedsprodukter (DUPLO, LEGO Eksklusiv, LEGO City, m.fl.), samt derefter diverse data-, process- og produktionsteknisk relaterede projekter. Seneste projekt opgave går på effektivisering af store dele af LEGO støbte element designs.

Foruden at være en projektleder af øverste skuffe, er Per en vellidt kollega af alle i teamet. Per’s positive tilgang til livet og åbenhed nyder vi godt af. Per holder ikke tilbage med invitation til fødegården i Frederikshåb. Selv om det er 25 år siden Per startede i virksomheden kan det ikke ses; Per holder sig i topform både fysisk og mentalt og står som en stærkere udgave end da han startede. 

Når Per ikke bruger sin tid i LEGO Koncernen bliver den brugt på Mountainbike eller i samvær med kæreste, venner og familie. Derudover er Per passioneret omkring biler, og I har måske set ham i hans Porsche 911 på Kolding Landevej.

Jeg håber I vil være med til at fejre Per på hans mærkedag hvor vi vil ønske ham et stor tillykke.