Ryanair åbner base i Billund Lufthavn

Foto: René Lind Gammelmark

Torsdag formiddag offentliggjorde Ryanair sin plan for vinteren 2021/22 fra Billund, og åbnede otte nye ruter (27 i alt) fra Oktober. Der vil være to fly placeret på basen i Billund Lufthavn. I en pressemeddelelse fra Ryanair skriver de at efterhånden som antallet af rejser kommet på det samme niveau som før COVID-19, fører Ryanairs vækst fortsat til genoprening af trafikturisme og jobs i Danmark. Åbningen af den nye base i Billund, er en investering på 200 millioner dollars, vil skabe 60 nye direkte jobs for piloter, kabinepersonale og ingeniører med den kommende vækst.

Danske familier og rejsende kan nu booke en velfortjent efterårsferie til en af Ryanairs otte nye ruter fra Billund, herunder  Bruxelles, Göteborg, Lissabon, Memmingen, Sibiu, Sevilla, Tallinn og Wroclaw.

Foto: René Lind Gammelmark

For at fejre åbningen har Ryanair lanceret et sædesalg på 149 kr. til rejser frem til slutningenaf ​​november 2021, som skal bookes senest midnat lørdag den 18. september på www.Ryanair.com skriver Ryanair i en pressemeddelelse.

Eddie Wilson, CEO Ryanair – Foto: René Lind Gammelmark

Ryanairs administrerende direktør Eddie Wilson sagde:
“Ryanair er fortsat forpligtet til at genopbygge den danske luftfarts- og turistindustri og genoprette forbindelsen, mens Ryanair fortsætter med at vokse i Europa og flyrejser vender tilbage til niveauet før pandemien. Da Ryanair modtager 55 Boeing 737-8200 ‘Gamechanger’-fly i vinter, glæder vi os over at kunne annoncere disse otte nye ruter fra Billund i vinter-der opererer i alt 27 ruter. Lufttrafikken vil komme stærkt til at komme sig denne vinter, og vores investering på 200 millioner dollars med to fly vil understøtte vores efterspørgsel efter vinteren, når forbrugernes tillid vender tilbage.

Vi lancerer et sædesalg for at fejre de nye vinterruter fra Billund, med billetpriser fra kun 149 kr.  for rejser til slutningen af ​​november, som skal bookes inden midnat lørdag den 18. september 2021. Vores kunder kan nu bestille en vinterferie til f.eks. Bruxelles, Lissabon, Sevilla, Tallinn og mange flere. Da disse fantastiske lave billetpriser hurtigt bliver snappet op, bør kunderne logge ind på www.ryanair.com for at undgå at gå glip af. ”

Jan Hessellund – Foto: René Lind Gammelmark

Billund Lufthavns administrerende direktør, Jan Hessellund, sagde:
Ryanairs plan om at genåbne deres base i Billund Lufthavn er af stor betydning for international tilgængelighed i Vestdanmark. De har 8 nye ruter med sig for nu, og det skaber øget tilgængelighed for erhvervslivet, og åbner nye destinationer i hele Europa for danske turister. Men det spiller også en stor rolle i genstart af turismen i Danmark. Billund Lufthavn er på dørtrinnet til mange trendige turismeaktiviteter såsom attraktive udendørsoplevelser, historisk byliv og ikke mindst masser af sjov til familieaktiviteterne. Vi forventer, at Ryanairs grundinvestering i Billund sender mere end 100.000 nye turister ind på vores hoteller og attraktioner i Vestdanmark.