Hotel Propellen er blevet solgt pr. 1. oktober

Foto: René Lind Gammelmark

I en video på facebook fortæller Tony Bak, der er direktør for Hotel Kolding og Hotel Atlantic i Aarhus, at virksomheden han er direktør for overtager Hotel Propellen den 1. oktober. Han glæder sig til samarbejdet med personalet i Billund.

Propellen startede i 1977, da Teddy Jensen der var trafikassistent , ansat i SAS og ejendomshandler i sin fritid sammen med en kompagnon fik den idé at der skulle laves et dansested i Billund. Idéen blev til virkelighed, og i 1977 startede Propellen som restaurant og diskotek.

I 1985 brændte Agnes og Teddys hjem, og tvunget af omstændighederne flyttede de ind på Propellen, hvilket medførte at stedet udviklede sig til at blive hotel. De første 20 værelser blev bygget, restauranten blev renoveret, og kort tid efter havde Propellen skiftet karakter til at være et rigtigt familiehotel, hvor man kunne mærke ejernes tilstedeværelse.

I dag har Propellen 91 værelser, 2 superior værelser, 1 suite, 14 mødelokaler, restauranter, lobby, bar, samt selvskabslokaler og konferenceafdeling med plads til 150 gæster, samt av-udstyr og trådløst netværk på hele hotellet.

Du kan se videoen her

 

Foto: René Lind Gammelmark