Se de mange billeder: Masser af besøgende til Loppemarkedet i Billund Idrætscenter

Foto: René Lind Gammelmark

Kl. 10 åbnede Billund Y’s Men’s Club for det sidste loppemarked i deres regi. 

Parkeringspladsen foran Idrætscentret var fyldt med biler, ligesom der på vejen ned mod idrætscenter var fyldt god op i siderne med biler.

Folk var købelystne, og der blev handlet med de frivillige, nogle pruttede om prisen, mens andre betalte hvad der blev forlangt,  og priserne var sat meget lavt i forvejen, da alt gerne skulle sælges i dag lørdag. 

Kristian Hansen fortalte at grunden til at det er det sidste loppemarked, er at Billund Y’s Men’s Club gerne ville have fortsat med at afholde loppemarked, men da medlemmerne er ved at være godt op i årene, så skulle der findes nogle yngre der kunne tage over, og det er desværre ikke lykkedes endnu. Klubben har siden 1978 afholdt loppemarked, så det er meget vedmodigt at det stopper nu.

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse