Per Hansen fik bronzemedalje for 550 km løb

Foto: Privatfoto

Per Hansen fra Grindsted, var eneste dansker der deltog i The Megarace 1001 i Tyskland.

Lørdag ved 18-tiden skrev han på Facebook at han havde trukket sig fra løbet efter 550 km. Han havde fået en forstrækning i højre læg og fødderne var ødelagt af at hoppe på klipperne. Det var ærgerligt for Per Hansen, men flot at han  havde gennemført 550 km ud af de 1001 km løbet varer, hvilket betyder at han får en bronzemedalje med sig hjem, for 550 km var første målstreg, anden målstreg var ved 740 km mens den sidste var ved 1001 km.

Foto: Privatfoto

I dag skriver Per Hansen på Facebook:

Jeg har det sådan ok med situationen, men det er træls at det slutter så tidligt i løbet. Jeg har sovet 12 timer og er rimelig frisk i hovedet, men benene og fødderne er trætte.  Det bliver spændende at se om nogle vil gennemføre løbet, fødderne bliver ødelagt på grund af varmen og regnen. Der er også andre der er droppet ud her ved 550 km, og nogle løber vist tør for tiden.

Nu er min kæreste Sally på vej herned, og vi bliver her lige nogle dage og slapper af, for her er 26 graders varme. Per slutter af med at takke alle dem der har fulgt ham hjemmefra, fulgt med og skrevet og liket hans opdateringer på Facebook.

Foto: Privatfoto