Børn fra hele verden er nu ankommet og klar til Børnenes Topmøde

Foto: Emil H. Jakobsen

Børn fra hele verden er nu ankommet til Børnenes Hovedstad, Billund, hvor forberedelserne til i morgen er i fuld gang. 14-årige Dicte Østergaard Christensen fra Billund, som skal være en af værterne ved Børnenes Topmøde, bød i går alle børnene velkommen til byen til nogle lærerige og meningsfulde dage. 

Dicte Østergaard Christensen fra Billund bød velkommen til Billund – Foto: Emil H. Jakobsen

Indtil nu har børnene kun mødt hinanden virtuelt, hvor de sammen har arbejdet på deres fælles manifest, der skal overdrages til verdens ledere, der mødes ved FN-topmødet i New York. Men i disse dage er de alle samlet i Billund, hvor de får mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende, når de i fællesskab forbereder sig til overdragelsen manifestet i morgen skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.