Ugens Film i Grindsted Kino – Uge 38/2021

Foto: René Lind Gammelmark

I Uge 38 viser Grindsted Kino følgende film

 

Margrete den 1. (vises fra den 20. til 26. september)
Den danske film ‘Margrete den Første’ foregår i 1402, hvor en kvinde står i spidsen for en ny nordisk union mellem Sverige, Norge og Danmark. Margrete har for første gang i årevis skabt fred i Norden, men fjenderne lurer overalt, så en stærk alliance med England står højt på dronningens ønskeliste. Derfor forsøger hun at vie sin adoptivsøn, Kong Erik, med den engelske prinsesse. Men så dukker en mand op, hvis blotte tilstedeværelse truer Kalmarunions eksistens og de nordiske landes interne og eksterne sikkerhed.

Første film i den nye Biografklub Danmark serie

Hvor kragerne vender – reprise (vises den 25. og 26. september)
Laura har lagt afstand til sin familie på landet for at leve et kunstnerisk bohemeliv. Da Laura vender tilbage til sin hjemstavn for at deltage i brorens bryllup, opdager hun, at broren skal giftes med barndomsfjenden, Catrine. Laura indser, at Catrine har overtaget hendes plads i familien og mærker nu et stærkt ønske om at få den tilbage.

After we fell (vises fra den 25. til 28. september
Tessa forbereder sig på at flytte til Seattle for sit drømmejob, men Hardins jalouxi og uforudsigelige opførsel imidlertid nye højder og truer med at gøre en ende på deres intense forhold. Deres situation kompliceres yderligere da Tessas far vender tilbage, og chokerende nye opdagelser om Hardins familie ser dagens lys.

Forsalget er startet til No time to die – James Bond 

Forsalget er startet. DK-premiere den 30. september kl. 00.07

PR-Foto