Lokale rammer er vigtige for erhvervslivets vækstmuligheder

Erhvervspolitisk debat i Billund den 7. oktober

Erhvervslivet er en forudsætning for vores velfærd. Vores lokale virksomheder skaber arbejdspladser, lægger skattekroner i kommunekassen og er med til at udvikle vores kommune, så det er attraktivt for både nye investeringer og borgere. 

Vi har derfor alle en fælles interesse i at skabe de bedste rammer for vores erhvervsliv.  

Ganske snart er der kommunalvalg og det er absolut ikke uden betydning hvilke visioner og prioriteringer politikerne har for erhvervslivets vækstmuligheder. 

Billund ErhvervsFremme er erhvervslivets lokale stemme og derfor sætter vi virksomhedernes vilkår og kommunens udvikling på dagsordenen op til kommunalvalget. Sammen med Sydbank og JydskeVestkysten inviterer vi erhvervsledere til politisk debat den 7. oktober kl. 15 – 17, hvor et stærkt panel bestående af Billund Lufthavn, LEGOLAND, IFF, Min Købmand Stenderup-Krogager, Harry Andersen & Søn og Grindsted Gymnasium & HF udfordrer politiske kandidater, som stiller op til kommunalvalget. 

Billund kommune ligger lunt i svinget når erhvervsklima og erhvervsvenlighed sammenlignes med landets øvrige kommuner. Det er altid vigtigt at gode placeringer ikke bliver en sovepude og derfor er Billund ErhvervsFremmes konstante opmærksomhed på virksomhedernes rammevilkår vigtigt for at fastholde fokus på et højt niveau og forbedringer der hvor behovet er.

Debatten den 7. oktober styres kyndigt af redaktør, journalist og TV-vært på bl.a. Deadline og DR Update Louise Reumert, hvor emnerne Grøn omstilling og bæredygtighed, Kvalificeret arbejdskraft, Byudvikling og bosætning, Erhvervsudvikling og erhvervsservice, Infrastruktur og Uddannelse kommer under kærlig behandling. 

Vi glæder os til at se rigtig mange erhvervsfolk, som vil være med til at få erhvervslivet på den politiske dagsorden op til kommunalvalget skriver Billund ErhvervsFremme i en pressemeddelelse.

Tilmelding til arrangementetder foregår i lokalerne hos Billund ErhvervsFremme på Kløvermarken 35 i Billund,  sker via Billund ErhvervsFremmes hjemmeside https://billunderhverv.dk