”Troels rækker stafetten videre til Kris”

Fra venstre: Formanden for Socialdemokratiet i Vejenkredsen, Jonas Midstrup, i midtne Kris Jensen Skriver, til højre folketingsmedlem Troels Ravn. - PR-Foto

Mandag den 20. september blev der afholdt generalforsamling for Socialdemokratiet i Vejenkredsen, der består af Billund og Vejen kommuner, og her fik de fremmødte socialdemokrater oplyst, at Kris Skriver nu officielt er valgt som ny folketingskandidat. Medlemmerne af partiet i valgkredsen har i en periode haft mulighed for at foreslå kandidater, men der bliver ikke brug for et kampvalg, idet Kris Skriver, som var indstillet af Grindsted-Hejnsvig Partiforening, bliver valgt uden modkandidater skriver Socialdemokratiet i Vejenkredsen i en pressemeddelelse.

Kris Skriver er således nu klar til at overtage stafetten efter Troels Ravn, som har meddelt, at han stopper som medlem af Folketinget efter næste valg.

Kredsformand Jonas Midstrup udtaler: ”Jeg er rigtig glad for, at vi med Kris Skriver har fået en ny stærk kandidat. Ingen ved, hvornår valget kommer, men vi er klar, for det har kæmpe betydning for vores lokalområde, at Socialdemokratiet fortsat er repræsenteret på Christiansborg.

Jeg er i øvrigt meget tilfreds med, at Socialdemokratiet, på sin netop afholdte kongres, har besluttet, at i fremtiden får de personlige stemmer større betydning end listestemmer ved folketingsvalgene. Det er det mest demokratiske, og den beslutning har vores valgkreds kæmpet for i mange år”.

Troels Ravn udtaler: ”Kris er på alle måder en super kandidat, han har de rigtige egenskaber og kompetencer, og som byrådspolitiker har Kris vist, at han har en god kontakt til mennesker og kan skabe resultater.

Jeg har været glad og ydmyg over den store lokale opbakning, jeg har fået gennem årene, og det har været endog meget stort for mig at være tillidsmand for borgerne i Billund og Vejen Kommuner og binde vores lokalområde sammen med Christiansborg.

Jeg er meget opsat på at gøre arbejdet færdigt, og være til fuld rådighed for borgerne, frem mod næste valg”.

Kris Skriver udtaler: “Jeg er stolt, ydmyg og beæret over valget som folketingskandidat. Det er en drøm, der går i opfyldelse for mig, og jeg vil arbejde stenhårdt for, at vi som kreds kommer i mål med det allervigtigste: at vi fortsat har en lokal socialdemokratisk repræsentant på Christiansborg. Jeg har et stærkt hold bag mig, og jeg glæder mig til at skulle i valgkamp sammen med det hold. Derudover vil jeg gerne sige tusind tak til Troels for en flot indsats for vores område”.