Knap 200 frivillige blev fejret på Frivillig Fredag i Billund Kommune

Mænds Mødesteder blev Årets Sociale Forening - Foto: Billund Kommune

Frivilligrådet har fredag den 24. september 2021 fejret knap 200 af Billund Kommunes frivillige til Frivilligfest i Vorbasse Fritidscenter. Festen blev afholdt på Frivillig Fredag som er hele Danmarks nationale frivillighedsdag. Frivilligrådet kårede ved lejligheden Mænds Mødesteder i Billund Kommune som Årets sociale forening for den indsats de har gjort for deres medlemmer, ikke mindst under corona nedlukningen.

 

Frivillig Fredag er en national fejringsdag af frivilligheden i Danmark. Det er 10 år siden, at dagen første gang blev lanceret og Frivilligrådet i Billund kommune har de sidste par år, valgt at fejre dagen med en frivilligfest, hvor der samtidig kåres en vinder af Årets sociale forening.

Borgmester Ib Kristensen på scenen – Foto: Billund Kommune

I år blev festen afholdt i Vorbasse Fritidscenter med knap 200 deltagere, som blandt andet nød god mad serveret af byrådspolitikere fra Billund Kommune, fællessang med talentelever fra Billund Kulturskole og underholdning ved Den Gamle Grammofon. Dertil blev Mænds Mødesteder i Billund Kommune kåret som Årets sociale forening.

Foto: Billund Kommune

Foto:; Billund Kommune

Den Gamle Gramofon underholdt – Foto: Billund Kommune

Mænds Mødesteder arbejder generelt under parolen: Kendskab giver venskab og skulder ved skulder, hvilket også har været gældende under de, grundet corona, vanskelige kår. Det var blandt andet noget af det, som gjorde at valget faldt på dem, udtaler Gurli Hansen, Formand for Frivilligrådet.

Foto: Billund Kommune

Værterne for festen var Frivilligrådet, der under festlighederne fortalte om deres rolle som råd i Billund Kommune. Rådet følger den kommunale valgperiode, hvorfor der også nu skal peges på nye kandidater til et kommende frivilligråd for byrådsperiode 2022-2025. Skulle der derfor sidde nogle med et ønske at være med til at skabe bedre rammer for de frivillige sociale i Billund Kommune og herunder fejring af de frivillige på Frivillig Fredag, kan der nu indstilles til Frivilligrådet via www.billund.dk/frivilligraad2022-2025 skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.