Janne Marloth fejrer torsdag den 30. september 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Janne Marloth - PR-Foto: LEGO

Janne Marloth, Give fejrer torsdag den 30. september 2021, 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Janne blev i 1986 ansat som operatør i pakkeriets aftenhold hvor hun var ansat i ½ års tid, hvorefter hun holder en pause frem til 1997 hvor Janne genansættes på Rugmarken pakkeriet. Her er det ligeledes pakkeprocessen hun arbejder med frem til efteråret, hvor hun søger nye udfordringer i støberiet på Kornmarken fabrikken.

Janne starter herefter på støbeteknikker uddannelsen og varetager i de næste fire år forskellige opgaver som teknikker afløser i de forskellige støberi moduler.

Janne søger nye udfordringer i 2001 hvor hun ansættes på Kornmarkens råvarelager, hvor der passes kværnerum og moduler. Efter kort tid overflyttes Janne til daghold, en arbejdstid hun siden har fastholdt.

I 2004 ændres arbejdsopgaverne lidt, og Janne kommer i køregård hvor hun arbejder med varemodtagelse og tilkobling at silo-biler til Kornmarkens forsyning af råvare.

Janne er fortsat beskæftiget i varemodtagelsen både i køregård syd, de udvendige siloer og på lageret.

Vi kender Janne som en meget hjælpsom person, som man altid kan hente hjælp hos, hvilket de eksterne chauffører er glade for når der skal læsses plastmateriale af.

Det er ligeledes kendt, at Janne holder rigtig meget af vores produkt og at Janne er stolt af at være en del af LEGO Koncernen.