Venstre henter endnu en byrådskandidat til holdet i sidste time

Patrick Fuglsang Poulsen - Privatfoto

Venstre fik lidt ekstra travlt inden fristen for afleveringen af kandidatlisten til den kommende kommunalvalg udløb den 28. september kl. 12, da en ny kandidat meldte sig på holdet kort tid inden.

Stephanie Storbank, Venstres borgmesterkandidat, glæder sig meget over, at Venstre kan stille med et stærkt hold med 18 alsidige og dygtige kandidater til KV21. ”Jeg har kendt Patrick i flere år og jeg kender ham som en person, der kun går ind i ting for at gøre det 100 procent. Han kan bestemt tilføre holdet nogle gode perspektiver og kommer med en stor viden indenfor børne-/ungeområdet samt kultur og fritid”.

Patrick Fuglsang er 33 år gammel og har boet i Grindsted de sidste godt syv år. Han er søn af en lagerleder i et privat firma og en offentligt ansat sygeplejerske – så han ved fra erfaring, at man godt kan finde balance mellem offentlig og privat sektor.

”Jeg flyttede hertil efter at jeg i sommeren 2014 afsluttede min læreruddannelse i Aalborg – mine linjefag værende engelsk, håndværk og design, samt specialpædagogik. Jeg valgte kommunen til fordi jeg kunne få kombinationen af at arbejde på en mindre skole i Stenderup Krogager, men samtidig have store ambitioner – og det bliver ikke meget større end at melde en målsætning ud om at ville være børnenes hovedstad. Nu hvor jeg har været her nogle år ved jeg dog, at jeg politisk, udover at bevare denne fantastiske ambition, også gerne vil have fokus på at disse børn på et tidspunkt bliver til unge mennesker og her føler jeg personligt der kan gøres mere”.

Lokalpolitik har altid været en del af min plan og jeg føler at timingen nu er rigtig. Der er ingen politiske områder, der ikke for mig er vigtige, da jeg synes politik handler om en balance, der tilgodeser alle borgere i kommunen på bedst mulige måde, så hvis jeg var så heldig at komme i byrådet, ville det være en prioritet for mig at holde mig velinformeret for ikke at tage stilling til ting i blinde. Dog er der ingen tvivl om at børne-/ungeområdet samt kultur og fritid er de områder hvor jeg har mest at byde på. Foreningslivet har gjort meget værdifuldt for min opvækst med mange år på billedskole og så var der mange år, hvor jeg til tider boede i håndboldhaller både som spiller og senere i 13 år som ungdomstræner. Jeg tror kulturelle oplevelser er med til at gøre os til mere rummelige mennesker, så mangfoldige kulturelle tilbud og foreninger er vigtigt for mig skriver Patrick Fuglsang  i en pressemeddelelse.