Børnlille åbnede ny butik med masser af ventende kunder

Der var en pæn kø der ventede på at butikken åbnede - Foto: René Lind Gammelmark

Fredag kl. 10 åbnede børnetøjsforretningen Børnlille i de nye lokaler på Vestergade 6 i Grindsted.

Forud for åbningen havde Anni Kristensen og hendes mor Kirsten, samt flere hjælpere haft travlt med at få de nye lokaler gjort klar.  Faktisk blev de sidste detaljer først færdig et par minutter før åbning.

Den gamle butik var på 50 kvadratmeter inkl. lager, og de nye lokaler er på over 200 kvadratmeter. Forud for åbningen havde butikken været lukket mandag-torsdag, så alle varerne kunne blive flyttet over i den nye butik.

Udenfor butikken var der stillet et telt op – så folk kunne stå i tørvejr og se på nogle af de rigtig gode tilbud.

Kl. 10 blev kunderne lukket ind, og der var rigtig mange, både bedstemødre, mormødre, farmødre, mødre og babyer, så butikken blev hurtigt fyldt af glade kunder der benyttede sig af de kombinerede fødselsdags og åbningstilbud der var. Tilbuddene gælder fredag og lørdag , og fortsætter søndag på webshoppen.

For et år siden åbnede hun på Vestergade 1, men pladsen var efterhånden blevet for trang.

 

Klik på billederne i galleriet under reklamen for at se dem i stor størrelse