Ældre Sagen Grindsted havde løvfaldsfest i Sdr.Omme Multicenter

Foto: Privatfoto

I Ældre Sagens afdeling i Grindsted fik man fredag aften et længe næret ønske opfyldt. 

Gennem et par år har det været på tegnebrættet at lave “et eller andet”, der tydeligt tilgodeså vores medlemmer i Sdr. Omme.

Der er 408 af slagsen – ca. 12% af lokalafdelingens medlemmer – så det var bestemt en fortjent opmærksomhed.

Formanden bød velkommen – og nævnte i sin tale, at rent faktisk var nogle af de tidligst indmeldte medlemmer i vores afdeling af Ældre Sagen fra Sdr. Omme.

Et af de nulevende indmeldte fra 1987 var med fredag aften – og formanden bad gæsterne rejse sig og hylde Inga Jansen, der for en uges tid siden rundede de 95, med et trefoldigt leve.

Efterfølgende fik festens primus motor, lokalafdelingens kasserer Finn Lunde, ordet og orienterede om det planlagte forløb. En lækker tre retters menu – lidt fællessang og efterfølgende mulighed for dans til Karina Holgersens musik.

Finn Lunde benyttede lejligheden til at takke vores kontaktperson i Sdr. Omme, Joan Kjær, for hendes store indsats i forbindelse med hele planlægningen og det praktiske arbejde omkring afviklingen af festen.

En rigtig hyggelig aften med god mad, dejlig musik – og ikke mindst godt et halvt hundrede glade og feststemte gæster skriver Ældre Sagen i en pressemeddelelse.

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto