Lynghedens Lykkebørn fik overrakt gavebevis på 9.000 kr.

Flemming Vad fra Idræt Om Dagens Flaghold til højre, med tre af børnenne fra Lynghedens Lykkebørn - Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag morgen kl. 8 fik Lynghedens Lykkebørn overrakt et gavebevis på 9.000,- kr. af Flemming Vad fra flagudvalget under Idræt Om Dagen.

De 9.000,- kr. er sponseret af Grindsted Handel. 

Flemming Vad fortalte, at flagudvalget ud over ham selv består af Henning Lund,  Anette og Villy Hansen, og det er dem der sætter flag op i byen for Grindsted Handel. Lynghedens Lykkebørn hjælper også til, og ifølge Henning Lund er det meningen at forældre eller bedsteforældre til Lynghedens Lykkebørn fremover skal melde sig et par gange om året, til at hjælpe med flagopsætning og nedtagning, det tager kun omkring en halv time hver gang.

Marianne Jul Jensen – Foto: René Lind Gammelmark

Marianne Jul Jensen fortæller at Henning Lund fra Idræt om dagen havde bedt Lynghedens Lykkebørn at være med, og så får vi på den måde lov til at tjene pengene. Der er 30 deltagere i Lynghedens Lykkebørn, og denne gang vil pengene blive brugt til at købe nyt spillesæt til alle børnene, samt et træningssæt i julegave. Det er Sport 24 der leverer alt tøjet som vi har fået til en favorabel pris. Kristian Duedahl Kristiansen vil lave et event ud af det, når børnene skal have tøjet udleveret. Der er 9-10 hjælpere til en træningseftermiddag.

Flemming Vad fra Idræt Om Dagens Flaghold til højre, med tre af børnenne fra Lynghedens Lykkebørn – Foto: René Lind Gammelmark