Jesper Mølgård Knudsen vandt for 9. gang i træk DM i Østersåbning

Konrad og Jesper Mølgård Knudsen Foto: René Lind Gammelmark

Jesper Mølgård Knudsen var lørdag til Danmarksmesterskaberne i Østersåbning på havnen i Nykøbing Mors. Her vandt han for 9. gang den fornemme titel. Samtidig med titlen vandt han også en plads til VM i Østersåbning der foregår i den irske by Galway i september 2022.

Der var dramatik i luften da finalen fandt sted, for Henrik Axelsen fra Aarhus måtte udgå, da han fik kramper i højre arm.  

Jesper Mølgård Knudsen havde både den flotteste præstation og hurtigste tid , da han havde åbnet 30 østers på 2 minutter og 27 sekunder. Samlet er Jespers vindertid på 3 minutter og 8 sekunder, når bonus- og strafpoint er talt sammen.

Jesper Mølgård Knudsen vandt lørdag DM i Østersåbning for 9. år i træk – Foto: René Lind Gammelmark

Udlært kok
Jesper Mølgård Knudsen er udlært kok i 2005 på Hotel Bredehus i Bredsten. Herefter han han arbejder i Randers, Århus, Ålborg, Løgstør – her lærte jeg at åbne østers for det var fisk og skaldyr vi havde der. Det var også mens jeg var i Løgstår jeg deltog i Danmarksmesterskaberne i østersåbning første gang. Herefter var han 5 år hos Lucullus, LEGO køkkenchef i en kantine i 3½ år, og de sidste 2½ år har jeg været køkkenchef i en kantine hos Siemens Gamesa i Vejle fortæller han.

Jesper Mølgård Knudsen vandt lørdag DM i Østersåbning for 9. år i træk – Foto: René Lind Gammelmark

De sidste 9 gange Danmarksmesterskaberne i østersåbning har været afholdt har Jesper vundet 1. pladsen, og i 2013 vandt han Verdensmesterskaberne i Østersåbning. Når man vinder DM får man automatisk en plads til VM og ud over 1. pladsen i 2013 har jeg får 3., 4. , 5 . 7, og 8. pladser til VM.

Fredmtiden
Jespers vil fortsætte med at åbne østers til konkurrencer, bo i Grindsted med familien der består af hans kone Kristina, Sønnen Konrad på 8½ år og datteren  Agnes på 5½ år, fortsætte med arbejdet som køkkenchef i kantinebranchen, for det passer godt til familielivet fortæller Jesper Mølgård Knudsen. der tilføjer at han gerne vil vinde VM igen når han i september næste år skal til Galway i Irland for at dyste om titlen.

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.