Jesper Mølgård Knudsen vandt for 9. gang i træk DM i Østersåbning

Konrad og Jesper Mølgård Knudsen Foto: René Lind Gammelmark

Jesper Mølgård Knudsen var lørdag til Danmarksmesterskaberne i Østersåbning på havnen i Nykøbing Mors. Her vandt han for 9. gang den fornemme titel. Samtidig med titlen vandt han også en plads til VM i Østersåbning der foregår i den irske by Galway i september 2022.

Der var dramatik i luften da finalen fandt sted, for Henrik Axelsen fra Aarhus måtte udgå, da han fik kramper i højre arm.  

Jesper Mølgård Knudsen havde både den flotteste præstation og hurtigste tid , da han havde åbnet 30 østers på 2 minutter og 27 sekunder. Samlet er Jespers vindertid på 3 minutter og 8 sekunder, når bonus- og strafpoint er talt sammen.

Jesper Mølgård Knudsen vandt lørdag DM i Østersåbning for 9. år i træk – Foto: René Lind Gammelmark

Udlært kok
Jesper Mølgård Knudsen er udlært kok i 2005 på Hotel Bredehus i Bredsten. Herefter han han arbejder i Randers, Århus, Ålborg, Løgstør – her lærte jeg at åbne østers for det var fisk og skaldyr vi havde der. Det var også mens jeg var i Løgstår jeg deltog i Danmarksmesterskaberne i østersåbning første gang. Herefter var han 5 år hos Lucullus, LEGO køkkenchef i en kantine i 3½ år, og de sidste 2½ år har jeg været køkkenchef i en kantine hos Siemens Gamesa i Vejle fortæller han.

Jesper Mølgård Knudsen vandt lørdag DM i Østersåbning for 9. år i træk – Foto: René Lind Gammelmark

De sidste 9 gange Danmarksmesterskaberne i østersåbning har været afholdt har Jesper vundet 1. pladsen, og i 2013 vandt han Verdensmesterskaberne i Østersåbning. Når man vinder DM får man automatisk en plads til VM og ud over 1. pladsen i 2013 har jeg får 3., 4. , 5 . 7, og 8. pladser til VM.

Fredmtiden
Jespers vil fortsætte med at åbne østers til konkurrencer, bo i Grindsted med familien der består af hans kone Kristina, Sønnen Konrad på 8½ år og datteren  Agnes på 5½ år, fortsætte med arbejdet som køkkenchef i kantinebranchen, for det passer godt til familielivet fortæller Jesper Mølgård Knudsen. der tilføjer at han gerne vil vinde VM igen når han i september næste år skal til Galway i Irland for at dyste om titlen.