Italiensk undervisning med Passione

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Grindsted Husholdningsforenings Aftenskole starter Italienskundervisning op den 4. november fra kl. 17 til 19.45 på Vestre Skole i Grindsted.

Herefter bliver der undervist i Italiensk hver anden torsdag.

  • 18. november 2021
  • 2. december 2021
  • 16. december 2021
  • 13. januar 2022
  • 27. januar 2022
  • 10. februar 2022

Det koster 600 kr. at deltage. Tilmelding til Tove på tlf. 40 99 38 72

Nu åbner verden igen og de vidunderlige destinationer i Italien, med alle dets skjulte skatte, er nu igen mulige at opsøge og indtage. Det smukke støvleland, med det smukke sprog, der i mange hundrede år har kaldet musikken til sig og ladet musikken glide igennem sig. Det kan du nu komme til at lære lidt af på dette kursus. Vi skal lege med sproget og smage på dets nuancer og lære en rigtig god portion udtryk og små korte sætninger, der kan være meget nyttige på ferie i Italien. Og, så elsker italienerne, når vi kommer til deres land og behersker en lille del af deres stolte sprog, det åbner altid nye døre.

 

Kom og blive en del af et fællesskab med passion for det italienske sprog og find ud af, hvor let det faktisk er at lære ret meget sprog på kort tid.

Din underviser, Britt H. Thorsell, er cand.mag. i italiensk og har undervist mange tidligere hold på aftenskoler i både Billund og Silkeborg og så er hun vild med at give sin passion for sproget og kulturen videre til andre skriver Grindsted Husholdningsforenings Aftenskole i en pressemedddelelse.