Koncert i Grindsted Kirke Onsdag fra kl. 19 til 20.30

Rising ensembler - PR-Foto

På onsdag er der fra kl. 19.00 til 20.30 koncert i Grindsted Kirke. Grindsted Menighedsråd byder velkommen til en god time med spændende koncertstykker for fløjte og klaver. Det er Kaja Andersen der på  fløjte og Florent Franklé der på klaver, spiller værker af Béla Bartók, Philippe Gaubert, Claude Debussy og Sergei Prokofiev.

Selv om det drejer sig om relativt nyere komponister, kan vi godt love vellyd under hvælvingerne, når parret folder sig ud i Bartoks rumænske folkedanse, Ravels Habanera, to værker af Debussy, ”Syrinx” og den berømte ”Den sunkne Katedral”, som oprindelig er skrevet for klaver, men som her har fået en fløjtestemme lagt hen over billedet af katedralen, der ifølge en gammel bretonsk myte stiger op af havet på klare morgener, når vandet er gennemsigtigt. På genial vis gengiver komponisten her præsternes sang, orgelspil og den dybe klokkeklang. Kaja Andersen og Florent Franklé slutter med Prokofievs fløjtesonate i fire satser, som sandelig også er værd at lægge øre til, skriver Niels Green-Hansen i en pressemeddelelse.

Har man mulighed for at afse en stund onsdag aften, venter der en god og stemningsmættet oplevelse i Grindsted Kirke, og der er gratis adgang.