Grise, papskibe og tophåndbold i efterårsferien

Foto: René Lind Gammelmark

I MAGION og Lynghallen byder efterårsferien på masser af aktiviteter for alle. Indholdet varierer fra cirkusforestilling over papskibe til sport på alle niveauer.

Efterårsferien skydes i gang med Cirkus Mascots indendørs forestilling ”Du Milde Manege” kl. 15. lørdag den 16. oktober. Forestillingen er lige så vov’et som altid med pjattede pudler og masser af hundekunstner. Der er balancekunst, klovnerier, to grise og en gås. En ung fyr, der har flere bolde i luften end statsministeren og en cirkusdirektør med lys i øjnene, fordi det endelig igen er tid til cirkus. Se hvordan du køber billetter på MAGIONs hjemmeside.

Mandag den 18. oktober står den på Small Ships Race i svømmehallen. I al sin enkelhed indrettes en åben byggeplads, hvor børn og unge kan møde op og bygge et sødygtigt skib af pap og gaffa-tape. Skibets evne til at sejle kan naturligvis testes i svømmehallen og skibsbyggerne bag det mest sødygtige fartøj kan vinde et gavekort til svømmehallen samt bøger. Det hele foregår fra kl. 11-14 ved og i svømmehallen.

Tirsdag og onsdag åbner MAGION Arenaen fra kl. 12-15 begge til Hal…løjer. Har du købt billet til svømmehallen kan får du fri adgang til badminton, boldspil og hockey i hallen. I hal 1 er opstillet 5 badmintonbaner, som kan benyttes på skift. Det vil være muligt at låne ketchere og bolde i MAGION, men tag gerne jeres eget udstyr med. I hal 2 vil der være en hockeybane og en kortbane (håndbold). Banen kan anvendes til forskellige former for boldspil, så hvis der er stemning for en omgang rundbold, vil det også kunne lade sig gøre. Der vil være en medarbejder til stede i MAGION, men børn under 10 år skal være ifølge med en voksen.

Er man til tophåndbold, skal man sætte kryds i kalenderen lørdag den 23. oktober. Her tager GGIF Håndbold i mod IK Skovbakken i Lynghallen. Kampen fløjtes i gang kl. 16. og mon ikke Grindsteds stærke fangruppe Blue Army igen kommer til at sørge for en fantastisk kulisse skriver MAGION i en pressemeddelelse.

 

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

WeePie Cookie Allow cookie category settings icon

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.

WeePie Cookie Allow close popup modal icon