Musik i Gryden afholdes den 6. august 2022

Foto: René Lind Gammelmark

Der blev ingen Musik i Gryden i 2020 og heller ikke i 2021. Til gengæld sætter koncertudvalget alle kræfter ind på comeback lørdag d. 6. august 2022

Koncertudvalget får ny tovholder Musik i Gryden har fået ny tovholder, idet Henrik Steen-Andersen afløser Kurt Holm, der efter mere end 17 år har valgt at sige tak for denne gang.

-Kurt Holm har været tovholder for koncertudvalget siden Musik i Grydens start i 2004 og ydet en fantastisk stor indsats, som vi alle værdsætter, siger Henrik Steen-Andersen og fortsætter – Der er god grund til at takke Kurt Holm og de øvrige i koncertudvalget der i mange år har arrangeret Musik i Gryden. De har sparket gang i en tradition, som, vi bestemt synes, skal fortsætte til gavn for idrætslivet i Grindsted. Henrik Steen-Andersen har samlet et nyt koncertudvalg bestående af tidligere og nye medlemmer. Det er hans håb, at de mange frivillige fortsætter arbejdet i underudvalgene.

Billetterne fra 2020 overføres til 2022
I 2020 valgte stort set alle at bakke op om Musik i Gryden ved at overføre deres billet til 2021, og koncertudvalget håber, at det samme er tilfældet nu.

-Vi havde jo et forrygende musikprogram klar i 2020, og vi tør godt love, at vi vil gøre alt, hvad vi kan for at Musik i Gryden er tilbage i topform næste sommer, siger Søren Klausen fra koncertudvalget i en pressemeddelelse.

Opfordringen er altså, at alle der har købt billet til Musik i Gryden 2020 beholder den endnu et år. Så vil billetten til 2020-festivalen automatisk blive ombyttet til koncerten lørdag den 6. august 2022.

Musik
Musikprogrammet offentliggøres inden jul, så der forhåbentligt kommer tryk på billetsalget til julegaver i år.

Billetsalget starter i løbet af kort tid, når de sidste kontrakter er underskrevet. Billetter kan købes via hjemmesiden www.musikigryden.dk

Fakta om Musik i Gryden
Endags koncert arrangeret af fodbold, gymnastik og håndbold i Grindsted GIF. Et koncertudvalg står bag arrangementet på Grindsted Stadion (Gryden) og omkring 500 involverede frivillige ligger rigtig mange arbejdstimer for, gennem en god koncertoplevelse at tjene penge til ungdomsarbejdet i GGIF. Mange frivillige har været med i alle år. Der er plads til 4.500 gæster i Gryden, hvor der er gjort særdeles meget ud af forholdene med legeplads for børn, gode varierede madtilbud og fine toiletfaciliteter.

Fakta om Henrik Steen-Andersen
Henrik er et kendt ansigt i Grindsted, hvor han gennem sit job som Centerleder i MAGION har stor berøringsflade med mange unge mennesker. Han kan også mødes i Lynghallen på håndboldbanen som dommer eller som aktiv i løbeklubben Grindsted motion. Henrik er gift med Anne Mette, bor i Grindsted, og har 3 voksne børn.

Henrik Steen-Andersen – PR-Foto

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

WeePie Cookie Allow cookie category settings icon

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.

WeePie Cookie Allow close popup modal icon