Ugens Film i Grindsted Kino Uge 41/2021

Foto: René Lind Gammelmark

Grindsted Kino viser følgende film i uge 41.

 

CODA – vises den  11. oktober

Denne aften er der ½ pris for medlemmer af Biografklub + en ledsager

Filmen ‘CODA’ handler om den unge teenagepige Ruby, som er den eneste i hendes familie med hørelse. Familien ejer en fiskeforretning, hvortil Ruby hjælper sine døve forældre og bror med at få det til at køre rundt. På sit gymnasium tilmelder Ruby sig korholdet, hvori hun opdager sine evner og passion indenfor musik og sang. Da familien fiskeforretning er truet med at lukke ned, er Ruby splittet mellem at skulle forfølge sin kærlighed til musik og hendes frygt for efterlade sin familie. 

PR-Foto

Margrete den 1. – reprise – vises den 12. og 13. oktober

Margrete I har samlet Danmark, Norge og Sverige i en union, som hun egenhændigt styrer gennem sin adoptivsøn, Kong Erik. Unionen er omgivet af fjender, og Margrete planlægger derfor et ægteskab mellem Erik og den engelske Prinsesse Philippa. Men en konspiration er undervejs, som sætter Margrete i et umuligt dilemma, der kan koste hende alt.

Biografklub Danmark

Supernova – vises fra den 12. til 15. oktober

Sam og Tusker rejser gennem England i deres gamle autocamper for at besøge gamle venner og familie. Da Tusker to år tidligere blev diagnosticeret med demens er deres tid sammen det dyrebareste de har.

 

No time to die – JamesBond – reprise – vises den 14. og 15. oktober

Actionfilmen ‘No Time to Die’ (James Bond 25) er den næste om Agent 007, James Bond, som arbejder for den britiske efterretningstjeneste MI6. Bond er stoppet som aktiv agent, men kommer tilbage i ilden, da han kontaktes af sin gamle ven Felix Leiter fra CIA. En videnskabsmand er blevet kidnappet, og den britiske superagent er snart på missionen. Men Bond finder ud af, at der er tale om bedrag, og snart viser en mystisk skurk sig, som er i besiddelse af avanceret våbenteknologi.

PR-Foto

Forsvundet til Halloween – vises den 16. og 17. oktober

I den danske familiefilm ‘Forsvundet til Halloween’ følger vi søskendeparret Asger og Petra, der for nyligt mistede deres far. Petra elsker halloween og ser frem til at skulle klæde sig ud, men i år gider Asger ikke alligevel. Han vil nemlig hellere hænge ud med sine venner og lave pranks. Men da Petra pludseligt forsvinder sporløst, må Asger spørge sin nabo Esther om hjælp, selvom de to er gledet fra hinanden i løbet af det sidste år. Sammen med drengen Svend bevæger de sig ud i den skøre halloween-aften for at finde Petra, inden de voksne fatter mistanke. Her skal de klare sig igennem udfordringer i form af tricktyve, farlige kæledyr og uhyggelige huse, hvis de vil redde Petra og samtidig finde ud af, hvad halloween også handler om. 

Ternet Ninja – reprise – vises den 16. og 17. oktober

Den kyniske legetøjsgigant Phillip Eberfrø er ved at slippe for straf, og uskyldige børn er i fare. Jagten på hævn og retfærdighed genoptages sammen med 13-årige Aske. De to flankeres af både Sirene og Askes papfar Jørn, der går all in på sin nyeste opfindelse: en fordøjelsesapp. Evigt lækkersultne Sune er også med – og selvfølgelig Askes (uundværlige) onkel Stewart, der som altid spreder hygge i familien.

PR-Foto

 

DUNE – vises den 16. og 17. oktober

Paul Atreides er en begavet, ung mand født til at opnå noget ganske særligt. For at sikre sin families og sit folks fremtid må han drage afsted på en rejse til universets farligste planet. Ondsindede kræfter kæmper om planetens mest dyrebare ressource – et middel, der kan åbne op for menneskehedens største potentiale.

PR-Foto