Åbent for ansøgninger til Billund Kommunes markedsføringspulje

Billund Kommune har åbnet for ansøgninger til markedsføringspuljen 2022. Deadline for ansøgninger er 1. december.

Nu er der åbnet for ansøgninger til Billund Kommunes markedsføringspulje 2022. Puljen har til formål at markedsføre Billund Kommune både lokalt og nationalt som en attraktiv kommune at bo, leve og arbejde i.

Puljen er ikke en tilskudspulje. Det betyder, at man skal give kommunen et tilbud om markedsføring for at komme i betragtning til at få midler fra puljen. Bliver tilbuddet accepteret af kommunen, ender det ud i en sponsoraftale.

Tilbuddet kan for eksempel være at stille reklameplads til rådighed på beklædning, biler, sociale medier, plakater og i trykte programmer, eller at opstille reklameskilte med Billund Kommunes navn, logo og slogan. Det kan også være at give fribilletter til fri afbenyttelse ved særlige publikumsvenlige kampe og begivenheder, f.eks. til brug for tilflytterarrangementer med mere.

Puljen kan søges af både klubber, enkeltpersoner eller som arrangementsarrangør skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Billund Kommune skal modtage ansøgninger senest 1. december 2021 på: billund.dk/sponsorat hvor man også kan læse mere om puljen og hvordan der søges.