Få inspiration til at være fysisk aktiv med GÅ I GANG

Foto: René Lind Gammelmark

Det nye katalog GÅ I GANG er på gaden. Heri kan man finde inspiration til at være fysisk aktiv i Billund Kommune, samtidig med at der tages hensyn til skavanker eller usikkerhed overfor fysisk aktivitet.

Har du været mindre fysisk aktiv i det sidste års tid? Har du savnet at være aktiv sammen med andre? Har du manglet et tilbud, som tager hensyn til skavanker og usikkerhed ved fysisk aktivitet?

Kan man svare ja til et af spørgsmålene, så kan man med fordel finde inspiration i konceptet GÅ I GANG, som er for borgere, der har brug for at være fysisk aktiv sammen med ligesindede.

GÅ I GANG-programmet 2021-22 er netop udkommet. I programmet er der tilbud til alle, som ønsker at røre sig, samtidig med at der tages hensyn til eventuelle skavanker samt eventuel usikkerhed over for fysisk aktivitet. Aktiviteterne foregår rundt omkring i Billund Kommune og tilbydes af patientforeninger, privatpersoner, idrætsforeninger, andre foreninger og Billund Kommune.

Man kan komme selv eller tage naboer, venner eller pårørende med.

GÅ I GANG handler først og fremmest om at være fysisk aktiv og få rørt sig – og derigennem få det bedre fysisk og psykisk. Et vigtigt element i GÅ I GANG er muligheden for at møde ligesindede og danne sociale netværk.

Har man lyst til at deltage, kan man se alle aktiviteterne til og med juni 2022 i folderen ‘GÅ I GANG 2021-2022’ på kommunens hjemmeside på billund.dk/igang eller i en trykt udgave på bibliotekerne.

Ved alle aktiviteter er der en kontaktperson, som man er meget velkommen til at kontakte, hvis man har spørgsmål eller gerne vil høre lidt mere om aktiviteten skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.