Grindsted Boligforening inviterer til rejsegilde i Filskov

Byggeriet af Grindsted Boligforenings nye almene boliger skyder planmæssigt op af jorden i Filskov. Den 4. november 2021 klokken 12-13 inviterer Grindsted Boligforening og Junge Byg A/S derfor til rejsegilde.

Byggeriet af de almene boliger i Filskov går helt efter planen og i løbet af februar 2022, vil de første beboere kunne flytte ind i det nye byggeri i Filskov. Allerede nu er der dog mulighed for at se nærmere på byggeriet og indretningen, når Grindsted Boligforening og Junge By A/S inviterer alle interesserede til rejsegilde den 4. november 2021 kl. 12-13 på byggepladsen på Slåenvej.

– Boligerne er langt fra færdige, og stort set alt interiør mangler, men der er mulighed for at danne sig et indtryk af boligernes størrelse og lysindfaldet, som for mange er afgørende for, om de kan se sig selv i boligerne. Derfor er vi glade for at kunne åbne dørene på klem for alle interesserede, siger Johannes N. Nielsen, der er formand for Grindsted Boligforenings bestyrelse, som også inviterer alle byggeriets parter og bidragsydere til festligheden.

Boligerne bliver lejet ud gennem administrationsselskabet Bovia, som også har oprettet en hjemmeside, hvor interesserede kan følge byggeriet og tilmelde sig nyhedsmails om boligerne.

Et godt samarbejde giver et godt resultatet

Det er den lokale totalentreprenør, Junge Byg A/S, som har fået opgaven med at opføre boligerne, og virksomheden roser det gode samarbejde som en væsentlig årsag til, at byggeriet kan gennemføres med høj kvalitet og god fremdrift.

– Grindsted Boligforening og Bovia har været gode til at udstikke de overordnede rammer for byggeriet og er konstruktive i dialogen om de forskellige muligheder i løbet af byggeprocessen. Det giver en effektiv og fokuseret proces, samtidig med at vi opnår et godt resultat, siger en tilfreds Claus Junge, indehaver af Junge byg A/S. Han bor selv i Filskov og glæder sig til, at det nye byggeri kan tages i brug.

– Jeg oplever, at der er stor interesse for boligerne, og jeg tror på, at de kan være med til at tiltrække og fastholde beboere i Filskov, så på det personlige plan er jeg også glad for byggeriet, og jeg glæder mig til at kunne følge det i årene der kommer.

Fakta:

Der er mere information om byggeriet på www.bovia.dk/filskov