Hans Henrik Sidenius fejrer den 27. oktober 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Hans Henrik Sidenius - PR-Foto: LEGO

Onsdag den 27. oktober 2021 fejrer Hans Henrik Sidenius 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Hans Henrik startede i 1996 som designer i designafdelingens ”Toggruppe”. Hans Henriks åbenhed for at prøve nye opgaver førte til at han i 2002 flyttede 6 mdr. til England som en del af et design team i Slough, som skulle udvikle det koncept vi i dag kender som LEGO Knights Kingdom. Hans Henrik har en bred vifte af imponerende LEGO modeller bag sig – herunder LEGO City, LEGO Star Wars, LEGO Harry Potter, LEGO Lord of the Rings, LEGO Cars 2 og mange flere. Hans Henrik udviste endnu engang mod på nye udfordringer da han i 2013 takkede ja til at starte Model Competence Center op sammen med andre udnævnte model coaches. Afdelingen har til formål at støtte designerne under udviklingen af nye modeller, så den gode kvalitet og leg sikres. Hans Henrik er stadig glad i sin rolle som senior model coach i denne afdeling som nu hedder Model Governance og ikke mindst for samarbejdet med kolleger for at nå de fælles mål.

 

Kolleger siger om Hans Henrik: han er der altid for én hvis man har brug for det. Sød, rar, hjælpsom, lun humor, altid i godt humør. Han har en kæmpe interesse og er en god ambassadør for børn, så de får en god oplevelse af leg med LEGO modellerne.

 

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

WeePie Cookie Allow cookie category settings icon

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.

WeePie Cookie Allow close popup modal icon