Ugens Film i Grindsted Kino – Uge 43/2021

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Grindsted Kino viser i Uge 43 følgende film

Shang-Chi and the Legend – vises den 25. oktober 

Kung fu-mesteren Shang-Chi bliver konfronteret med sin fortid og er nødt til at tage et opgør med den lyssky organisation The Ten Rings.

PR-Foto

Margrete den 1. – Eftermiddagsforstilling – vises den 26. oktober

Margrete I har samlet Danmark, Norge og Sverige i en union, som hun egenhændigt styrer gennem sin adoptivsøn, Kong Erik. Unionen er omgivet af fjender, og Margrete planlægger derfor et ægteskab mellem Erik og den engelske Prinsesse Philippa. Men en konspiration er undervejs, som sætter Margrete i et umuligt dilemma, der kan koste hende alt.

Kandis for livet – vises den 26. og 27. oktober

Dansktop-gruppen Kandis og dets forsanger Johnny følges af en dedikeret fanskare, der har et usædvanligt og stærkt personligt forhold til Skandinaviens største underholdningsorkester.

PR-Foto

Skyggen i mit øje – vises fra den 28. til og med den 31. oktoeber

Det danske drama ‘Skyggen i mit øje’ handler om bombningen af Den Franske Skole på Frederiksberg. Den 21. marts 1945 bliver Danmark ramt af en tragedie. Det britiske Royal Air Force angriber Gestapos hovedkvarter Shellhuset i midten af København, hvor 26 danske krigsfanger er blevet placeret som levende værn af tyskerne. Angrebet lykkedes, men da et fly styrter ned ved Den Franske Skole, får branden de efterfølgende bombefly til at tro, at deres mål er under røgskyen.  Den forfærdelige hændelse danner rammen for ‘Skyggen i mit øje’, hvor den skæbnesvangre begivenhed fortælles gennem perspektivet fra nonnerne og skolekammeraterne Rigmor, Eva og Henry fra den franske skole, de unge indespærrede frihedskæmpere i Shell-huset og de angribende britiske piloter.

PR-Foto

Forsvundet til Halloween vises fra den 18. og med den 24. oktober

I den danske familiefilm ‘Forsvundet til Halloween’ følger vi søskendeparret Asger og Petra, der for nyligt mistede deres far. Petra elsker halloween og ser frem til at skulle klæde sig ud, men i år gider Asger ikke alligevel. Han vil nemlig hellere hænge ud med sine venner og lave pranks. Men da Petra pludseligt forsvinder sporløst, må Asger spørge sin nabo Esther om hjælp, selvom de to er gledet fra hinanden i løbet af det sidste år. Sammen med drengen Svend bevæger de sig ud i den skøre halloween-aften for at finde Petra, inden de voksne fatter mistanke. Her skal de klare sig igennem udfordringer i form af tricktyve, farlige kæledyr og uhyggelige huse, hvis de vil redde Petra og samtidig finde ud af, hvad halloween også handler om.