Ældre Sagen i Grindsted hyldede sine frivillige

Foto: Privatfoto

Som for mange andre arrangementer og aktiviteter satte “Covid19” også en stopper for Ældre Sagens hyldest til de frivillige i 2020…

I går – mandag – afholdt Ældre Sagens lokalafdeling i Grindsted den årlige fest for de mange frivillige, der i det daglige yder en  uundværlig og helt igennem uegennyttig indsats for mange af de ældre borgere i Grindsted.

Denne gang med tak for to sæsoners indsats.

I sin tak sagde formanden bl.a., at de knap 100 frivillige året igennem stiller deres kræfter og tid til rådighed i såvel de 8-9 socialhumanitære tilbud for vore ældre&/ældste medborgere – “Den hjælpende Hånd”, Motionsholdene på Aktivitetscentret Mødestedet, Bisiddertilbuddet, Besøgsvenner, Indkøbshjælp, Besøgsven hos demensramte og “Telefonstjernen” – som hjælpere til de mange andre arrangementer, vi holder året igennem.

De kommer, når vi kalder – og de er altid parate til at give en ekstra håndsrækning, hvis det behøves.

Deres indsats er uvurderlig – og i bund og grund er de det fundament Ældre Sagen bygger på – og er dybt afhængige af.

Der var i år “roser og nåle” til en lang række frivillige, der har været engageret i Ældre Sagens virksomhed i hhv. 5 og 10 år  fra 2015/16 og 2010/11.

5 år 2020: Gertrud Sørensen, Henry Jepsen, Susanne Poulsen, Gitte Madsen – Foto: Privatfoto

10 år 2021: Bente Larsen, Lillian Kristensen – Foto: Privatfoto

10 år 2020: Bente Pedersen, Else Hansen, Grethe Christensen, Hanne Landstrøm, Karen Bodil Madsen, Karen Marie Gade, Lis B. Christensen, Vera Jepsen, Birgit Hansen – Foto: Privatfoto

5 år 2021 :_ Annie Skovbjerg, Niels Skovbjerg, Irma Lambertsen, Jeanette Pedersen, Birgit Seiersen, Ove Asger Petersen, Svend Aage Pedersen. – Foto: Privatfoto

Eftermiddagen indledtes med en lækker to-retters menu fra Lucullus – efterfulgt af en hyggeligt og underfundigt foredrag med Leif Fabricius, der under titlen “En sund sjæl i et sølle skrog” “hudflettede det at blive gammel” på en hjertevarm humoristisk måde.

Under den efterfølgende kaffe blev de ovennævnte “roser og nåle” uddelt.

Som for to år siden, er denne hyldest til vore frivillige også i år delt i to “afdelinger” skriver Troels Gydum til Netavisen Grindsted.

I 2019 sluttede vi året med en udflugt til Vadehavscentret – og den 15. november går turen til “Tirpitz” med afsluttende frokost på Café Ho Bugt.

 

Klik på billederne i galleriet under reklamen for at se dem i stor størrelse