Torben er startet på fuldtid med TJL Service

Foto: René Lind Gammelmark

Torben Junker Lauridsen, 53 år gammel og udlært mekaniker. Har været 18 år hos Volvo, sammenlagt 9 år ved VW Skoda og de seneste tre år på halvtid hos Jensen & Nørgaård. Samtidig med haltidsjobbet hos Jensen & Nørgård har Torben fløjet med Drone og renoverede sommerhuse, små reparationsopgaver mv. Efterhånden er opgaverne blevet så mange, så alle weekender også måtte tages i brug for at nå det hele. Når man kommer op over 200 timer om måneden, skal man til at finde ud af hvad der så skal ske, og derfor tog han springet og sagde sit halvtidsjob op for at kunne koncentrere sig fuldt ud på sit eget firma. Onsdag var hans sidste arbejdsdag som lønmodtager.  

Foto: René Lind Gammelmark

Ny Fiat Ducato kassevogn
Tirsdag eftermiddag fik han leveret den nye Fiat Ducato som er købt hos Jensen & Nørgård, så nu er han klar til at arbejde på fuldtid for sig selv. Han har ordrebogen næsten fyldt resten af året, men vil gerne lave forskellige ting for hr. og fru Jensen i Grindsted og omegn.

Foto: René Lind Gammelmark

De første kunder kontaktede Torben tirsdag aften
Jensen & Nørgårds facebookopslag hvor de sagde tillykke med den nye Fiat Ducato blev lagt på deres facebookside i går kl. 16.05, hvorefter den blev delt på diverse andre facebooksider betød at der kl. 18.30 kom et telefonopkald fra en der havde set opslaget, hans nabo skulle have lagt nogle fliser om.  Kl. 7.30 onsdag morgen fik Torben et opkald fra en anden ny kunde, der havde en stue der skulle males. Torben er glad for at der allerede nu er nye ordrer i bogen.

Handymand mv.
Torben renoverer sommerhuse, laver forskellige ting for folk i deres hjem i området. De etablerede håndværkere har jo lang ventetid inden de får tid til at lave mindre projekter, og her er det Torben mener han kan gøre en forskel. Han tager gerne de mindre opgaver ind også, det kan være at man skal have skiftet nogle brædder, udhæng, flisearbejde, lave ny træterrasse, maling af udhæng, nedlægning af nye trægulve, male, skifte en indvendig dør, alt muligt som en handymand kan lave.

Højsæson for renovering af sommerhuse
Da højsæsonen for udlejning af sommerhuse nu er ved at være ovre, begynder en ny højsæson, nemlig den for renovering, og der vil blive travlt, men når man blander opgaverne, med mindre opgaver her i området også så kommer det hele til at gå op.

Foto: René Lind Gammelmark