Der var Halloween (u)hygge på Torvet i Grindsted fredag aften

Foto: René Lind Gammelmark

Grindsted Handel havde i anledning af Halloween sørget for forskellige aktiviteter på Torvet og i butikkerne.

Man kunne ride på et rodeo-græskar, tage en tur med halloween-toget, gå en tur i spøgelseshuset.  Skuespillerne fra GAS underholdt med uhygge i butikkerne mellem 19.30 og 20.30. Der var også et græskar konkurrence, hvor man på hjemmefra skulle snitte et græskar, som man så kunne kommen ed på torvet og stille med navn og eventuelt lys i, så blev vinderen kåret kl. 20.30. Vinderen fik et Grindsted Gavekort på 500,- kr.

Der var også en konkurrence hvor man skulle finde fem kæmpe edderkopper i byens butikker, Man skulle klippe en kupon ud fra annoncen i Ugeavisen Grindsted, og udfylde den. Når man havde udfyldt kuponen skulle den afleveres i postkassen på Torvet senest kl. 21.    Vinderne vil blive trukket på Grindsted Handels facebookside “Oplev Grindsted” i uge 44.

Hos Sydbank var der popcorn, saftevand og ansigtsmaling. De forskellige politiske partier stod også klar til at tale med vælgerne på torvet.

Klik på billederne i galleriet under reklamen for at se dem i stor størrelse