Home i Grindsted hjælper indsamling til Motorik- og kampsportscenteret

Fra 1. august og frem til udgangen af 2021 donerer Home i Grindsted 500 kr. pr. hussalg til opførelsen af byens nye motorik- og kampsportscenter ved MAGION.

Byggeriet af det nye motorik- og kampsportscenter skal stå færdigt med udgangen af 2022. Når byggeriet er færdigt vil der stå fantastiske rammer klar til gymnaster, boksere og taekwondokæmpere. Derudover vil centeret rumme et udfordrende motorik-område som skoler, dagtilbud og børnefamilier vil få gavn af.

”Som lokal ejendomsmæglervirksomhed falder det os naturligt at støtte udviklingen i lokalområdets fritidstilbud”, fortæller Tina Brødsgaard, ansvarlig indehaver af Home i Grindsted.

Aftalen med Home støtter Motorik- og kampsportscenteret med 500 kr. pr. hussalg fra 1. august og frem til årsskiftet. I MAGION sidder der derfor en glad centerleder, Henrik Steen-Andersen, der håber på god omsætning af huse resten af 2021. Hos Home er de da også klar med gratis og uforpligtende salgsvurderinger til potentielle sælgere.  

”For byens udvikling er det vigtigt, at vi kan tilbyde fantastiske rammer til fritidslivet”, forklarer Henrik Steen-Andersen, ”og det er rart, at vide, at eksperterne på hvad huskøbere vægter, den lokale ejendomsmægler, har valgt at støtte motorik- og kampsportscenteret.”

Foreningslivet har ventet længe på en opgradering af faciliteterne til gymnastik og kampsport. I det nye motorik- og kampsportscenter vil der være et grand-prix gulv i konkurrencestørrelse, springfaciliteter med fasttrack, springgrave og stortrampoliner samt powertumbling. Kampsportscenteret kommer til at rumme en fast boksering og moderne træningsfaciliteter skriver MAGION i en pressemeddelelse.

 

 

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

WeePie Cookie Allow cookie category settings icon

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.

WeePie Cookie Allow close popup modal icon