Årets medarbejder 2020 på OMME LIFT A/S

Fra venstre: Dennis Andersen og Administrerende Direktør Axel Thøgersen. - PR-Foto

Endelig kunne OMME LIFT A/S give Dennis Andersen, Sdr. Omme, den anerkendelse han så fuldt ud fortjener.

Grundet Corona har Omme ikke haft en anledning, hvor alle var samlet, til at kunne fejre årets medarbejder 2020. Men i fredags kunne vi endelig hylde vores Montageleder Dennis og give ham den store vandrepokal.

Dennis er udlært hos OMMELIFT i 2003 og startede i lære i 1999 som maskinarbejder. Efter adskillige års arbejde i montagen, kender Dennis alt til ommelifte og han værner om at levere topkvalitet. Han er en værdsat kollega og leder, som med stor optimisme går forrest og bliver ved, indtil arbejdet er udført, både de sjove og mindre sjove opgaver. Dennis gør gerne lige det ekstra der skal til for at vi kan lykkes med opgaven. Derfor var han årets medarbejder i 2020.