Inge Marie Olesen fejrer den 11. november 40-års jubilæum i LEGO Koncernen

Inge Marie Olesen - 40 års jubilæum på LEGO den 11. november - PR-Foto: LEGO

Inge Marie Olesen, Brørup, fejrer torsdag, den 11 november  2021, 40-års jubilæum i LEGO Koncernen.

 

Inge Marie blev i 1979 ansat som operatør i pakkeriet på Højmarksvej på daghold. Her arbejdede hun et enkelt år, hvorefter hun fortsatte på weekend holdet.

Inge Marie var en kort periode væk fra virksomheden, men kom herefter tilbage, nu som operatør i støberiet .

Sidenhen tog hun teknikeruddannelsen, hvorefter hun kom til at arbejde som teknikker i støberiets mange forskellige afdelinger; hun har stort set været i alle moduler på Kornmarken, og som hun selv siger, ”så mangler jeg kun modul 1-2”.

Inge Marie tog i 2016 uddannelsen som TC (Team Koordinator) på Kornmarken; i dag er hun TC (Team koordinater) i modul 7/klimacellen, hvor hun har ansvaret for at koordinere arbejdsopgaverne i disse områder. Inge Marie er en meget vellidt person iblandt kollegerne. Hun er altid klar til at hjælpe, og med hendes store viden, som hun har opbygget igennem årene, løses opgaverne til UG.