Badmintonspillere fra Grindsted vandt flere kampe i weekenden

Grindsted Badmintonklub havde lørdag og søndag Vestjysk Bank Cup (Badminton Danmarks åbne ungdom U9-U11-U13-U15-U17/19 turnering)

Ud af 24 deltagere fra Grindsted Badmintonklub var der flere med helt i toppen på placering.

Næste weekend er der Vestjysk Bank Cup – Badminton Danmarks åbne Senior M-A-B-C-D Stævne den 13. og 14. november i MAGION og Lynghallen med omkring 220 deltagere.

I Sdr. Omme vandt Simon Due U15A Singlekamp, taber først 17-21 men vinder 21-12 og 21-18 – over Magnus Rerup fra Aabenraa.

I Herredouble vinder Victor Husted Mikkelsen og Isak Foldager fra Kolding   over et par fra Aabenraa 21-16 21-16.

Line Due vinder i U11C rækken i Damesingle, over Hanna Koch fra Ølgod  21-8  21-10

I Vorbasse klarede Levi og Malthe sig rigtig flot, og fik kæmpet sig i finalen i Herre Double, hvor de i gruppen U13 vandt sølv.

Levi og Malthe vandt sølvmedaljen – Privatfoto

I U15D bliver Lukas Kristensen nr. 2. i herresingle.

I Billund Idrætscenter vandt Joshua og Daniel alle deres kampe i Herre Double i gruppen U17/19C , det gav dem guldmedaljen.