Ugens Film i Grindsted Kino – Uge 45/2021

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Grindsted Kino viser følgende film i uge 45

Skyggen i mit øje – vises den 8. november
Det danske drama ‘Skyggen i mit øje’ handler om bombningen af Den Franske Skole på Frederiksberg. Den 21. marts 1945 bliver Danmark ramt af en tragedie. Det britiske Royal Air Force angriber Gestapos hovedkvarter Shellhuset i midten af København, hvor 26 danske krigsfanger er blevet placeret som levende værn af tyskerne. Angrebet lykkedes, men da et fly styrter ned ved Den Franske Skole, får branden de efterfølgende bombefly til at tro, at deres mål er under røgskyen.  Den forfærdelige hændelse danner rammen for ‘Skyggen i mit øje’, hvor den skæbnesvangre begivenhed fortælles gennem perspektivet fra nonnerne og skolekammeraterne Rigmor, Eva og Henry fra den franske skole, de unge indespærrede frihedskæmpere i Shell-huset og de angribende britiske piloter.

PR-Foto

CODA – vises fra den 9. til og med den 15. november
Filmen ‘CODA’ handler om den unge teenagepige Ruby, som er den eneste i hendes familie med hørelse. Familien ejer en fiskeforretning, hvortil Ruby hjælper sine døve forældre og bror med at få det til at køre rundt. På sit gymnasium tilmelder Ruby sig korholdet, hvori hun opdager sine evner og passion indenfor musik og sang. Da familien fiskeforretning er truet med at lukke ned, er Ruby splittet mellem at skulle forfølge sin kærlighed til musik og hendes frygt for efterlade sin familie. 

PR-Foto

Familien Addams 2 vises den 13. og 14. november
Morticia og Gomez fortvivlede over, at deres børn er ved at blive store. For at finde sammen igen beslutter de sig for at proppe Wednesday, Pugsley, onkel Fester og resten af holdet ind i deres hjemsøgte autocamper, begive sig ud på landevejen og en sidste familieferie. Så hvad i alverden kan gå galt!?

PR-Foto