Børnenes Hovedstad: 10 års fødselsdagsfest i alle børnehaver

Guffe og Sherif Haps - Foto: René Lind Gammelmark

Der bliver helt sikkert festet, skrålet i vilden sky, hujet, sunget, klappet og danset i alle kommunens dagtilbud de kommende måneder. Ingen børn skal sidde stille eller tie stille, når festlighederne går i gang. Des sjovere og højere, des bedre.

Børnenes Hovedstad fylder 10 år i december. Det skal naturligvis også fejres i de kommunale og private børnehaver i Billlund Kommune. Derfor har CoC Playful Minds – inspireret af børnene –
inviteret til 10 års fødselsdagskoncerter med Sherif Haps. Det bliver utvivlsomt både sjovere og sundere end at få en fødselsdags-is.

Enhver, der kender Sherif Haps – og det er der virkelig mange tusinde YouTube-følgere, der gør – har oplevet de festlige og humørfyldte sange og videoer, som Sherif Haps præsenterer.
Det bliver festligt, og alle kan være med.

Alle børn i børnehaver i hele kommunen er derfor inviteret til at deltage i fødselsdagsfejringen, når Sherif Haps besøger 8 forskelligere steder i løbet af november, december og januar. Koncerten er tilrettelagt sammen med dagtilbudsledere, der også har fået tilsendt inspirationsmateriale med sangtekster og links, så de ældste børn i børnehaverne kan øve sig og glæde sig til at møde Sherif Haps live skriver CoC Playful Minds i en pressemeddelelse.