Uheldig chauffør fik ødelagt dieseltank på lastbil

Foto: René Lind Gammelmark

Mandag aften kl. 20.49 blev Brandmændene fra Billund kaldt til mindre forurening ved færdselsuheld.

En chauffør der havde været på Billund Lufthavs Cargocenter for at læsse af, var meget uheldig da han drejede fra Firehøjevej til venstre ad Nordmarksvej. Her påkørte han nemlig et skilt, der ramte op i lastbilens diseltank. Dieseltanken blev ødelagt. Indsatsleder Anders Bech fra TrekantBrand fortæller til Netavisen Grindsted at der på et ca. 300 meter langt område på vejen var løbet diesel ud, og dermed blev vejbanen meget glat. Brandmændene skulle herefter smide kattegrus på for at suge dieselolien op, og de fik assistance fra Grindsted.  Anders Nielsen tilkaldt ekstra assistance for at få vejen renset for det glatte dieselolie.

En politipatrulje fra Sydøstjyllands Politi i Vejle, samt Miljøvagten var også på stedet.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark