Danmark Spiser atter sammen i Grindsted

Privatfoto

For fire, fem år siden indledte Ældre Sagen i samarbejde med Nordea Fonden og en lang række organisationer, skoler, foreninger og sammenslutninger et fælles arbejde for at få nogle af de mange ensomme ældre “ud af busken” – og i selskab med naboer, bekendte, gode venner eller familie komme ud og få en aften med lidt god mad, fællessang og almindelig hygge.

Nordea Fonden indstillede donationerne for et par år siden, men for vores vedkommende afsatte Ældre Sagen (centralt) et millionbeløb, så lokalafdelingerne enten alene eller i samarbejde med andre kunne  fortsætte det gode initiativ.

Der er fortsat omkring 80 arrangører, der hvert år afholder disse “Danmark-Spiser-Sammen”-tilbud.

Disse sammenkomster er efterhånden blevet en fast tradition landet over – og også her i Grindsted har Ældre Sagen gennem tiden afviklet to arrangementer om året – forår og efterår…

2020 naturligvis undtaget… Der nåede vi kun lige en enkelt sommerfrokost…

Vi har valgt at lade genkendelses glæde komme disse aftener til gode – så i april måned serverer vi med en “forårsplatte” – og her i den mørke november varmer vi os med en omgang gule ærter – også selv om vi var klar over, at netop den 10. november normalt står på en “anden” menu…. 

70-80 havde fundet vej til Aktivitetscentret Mødestedet og havde en rigtig hyggelig aften med gule ærter, kaffe med lidt til og et par fællessange, der blev akkompagneret af Tommy Nielsen på guitar fortæller Troels Gydum.

Klik på billederne under reklamen for at se dem i stor størrelse