Ekstraordinært åbent i Borgerservice for at give flere mulighed for at brevstemme

Billund Kommune udvider åbningstiden i Borgerservice torsdag og holder ekstraordinært åbent fredag, så endnu flere kan afgive deres stemmer via brev.

Det skal være trygt for alle at kunne stemme til kommunal- og regionrådsvalget. Derfor har Billund Kommune valgt at udvide åbningstiden i Borgerservice torsdag og fredag, så endnu flere får muligheden for at brevstemme.

Det betyder konkret, at:

Åbningstiden på Borgerservice på Magion Biblioteket allerede torsdag den 11. november er udvidet til kl. 20.

Borgerservice på Billund Bibliotek holder ekstraordinært åbent fredag den 12. november kl. 9-16.

Der er desuden fortsat åbent i Borgerservice på Magion Biblioteket fredag den 12. november kl. 9-16

Man behøver ikke at bestille tid for at afgive sin stemme pr. brev. Man skal blot møde op i åbningstiden med sit ID. Man må desuden gerne medbringe eget skriveredskab (en kuglepen i rød, blå, sort eller grøn farve eller en blyant), hvis man er mest tryg ved det.

Baggrunden for at udvide åbningstiden er den seneste stigning i covid-19-smittetilfælde. Billund Kommune opfordrer derfor flere til at brevstemme for at brede stemmeafgivningen ud på hele valgperioden og dermed mindske risikoen for kødannelse på valgdagen den 16. november skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.