Lalandia indgår stort samarbejde med Padel Club og etablerer nyt padelcenter i Billund

PR-Foto: Lalandia

Padel Club, der blandt andet har den tidligere håndboldprofil Lars Krogh Jeppesen i ejerkredsen, og Lalandia vil i samarbejde opføre et nyt, stort padelcenter i Billund. Det nye center skal opføres i forbindelse med Lalandias eksisterende feriecenterrammer, og padelcenteret vil være tilgængeligt for både Lalandia-gæster og øvrige borgere med interesse for den hastigt voksende sportsgren.

Fra næste år kan gæsterne i Lalandia i Billund samt alle andre med interesse for den ekstremt populære sportsgren padel se frem til åbningen af et stort padelcenter.

Vi glæder os rigtigt meget til, at vi kan slå dørene op til det nye padelcenter her i Billund. Interessen for sporten oplever man i øjeblikket over hele landet, og vi er slet ikke i tvivl om, at vores gæster vil tage rigtigt godt imod det nye center. Det vil være endnu en sportsaktivitet, hvor både børn og voksne kan deltage, siger Jesper Ekman-Nielsen, centerdirektør hos Lalandia i Billund.

Det nye padelcenter, der både får indgang via feriecenteret og egen separat indgang samt parkering, vil bestå af syv indendørsbaner – fem doublebaner og to singlebaner. Ifølge Lars Krogh Jeppesen, der er medejer af Padel Club og i forvejen råder over padelcentre i 13 andre danske byer, har man længe haft øjnene rettet mod Billund, og i den forbindelse er samarbejdet med Lalandia helt ideelt:

Padelsporten har de seneste år oplevet en eksplosiv udvikling i Danmark, og det er formentlig den sportsgren, hvor medlemstilvæksten stiger allermest i øjeblikket. Derfor ser vi også stor interesse for de baner, vi åbner rundt omkring i landet, og vi har længe ønsket at etablere et center for borgere i Billund-området. Derfor er det fedt, at vi nu får mulighed for at slå dørene op til et topmoderne center i samarbejde med Lalandia til gavn for deres gæster, men også for alle andre i Billund og omegn, forklarer Lars Krogh Jeppesen, medejer af Padel Club.

Lalandia og Padel Club forventer at påbegynde opførelsen af det nye padelcenter omkring årsskiftet, og det vil være klar til indvielse i efteråret 2022 skriver Lalandia i en pressemeddelelse.

PR-Foto: Lalandia