Så er Regina’s CrossBox klar

Reginaegina Luxchumykanthan - Foto: René Lind Gammelmark

I marts måned startede Regina Luxchumykanthan op med bootcamptræning i haven ved huset på Filskovvej. Sidenhen er det bare gået stærkt.

Den 1. november overtog hun lejemålet på 270 kvadratmeter på Odinsvej 9 F i Grindsted, hvor hun nu har flyttet alle træningsværktøjer ud.

Regina arbejder på fuldtid som teknisk tegner og bor alene med de to børn på 5 og 8 år.

Efter at have fjernet en væg, er lokalet blevet et stort rum,  hun har fået stillet et kæmpestort pullup bar, med ringe, ligesom der kommer til at være noget reb som man kan bruge til træning. 

Der er blevet lagt 30 mm gulvbelægning på, noget blødt materiale, så min egentlig ikke behøver en måtte. En af grundene til at Regina valgte at få 30 mm gulbelægning på, er at det også er støjisolerende, så naboerne som f.eks. Ambulance Syd ikke bliver generet af støj fra træningscentret.

Regina fortæller at hun har fået en masse cardio maskiner (som er maskiner der får pulsen op, blandt andet romaskiner, skimaskine, airbike mv.) Hvis det er varmt, kan man åbne den store port, så der kommer frisk luft ind i lokalet.

Der er håndvægte, vægtskiver, stænger, ja der er alt det der er behov for i et Crossfit center fortæller Regina.

Der er også et sofaområde, hvor man kan sidde og slappe af med bordfodbold.

Der er mange hold, og man kan se meget mere på Reginas CrossBox’s hjemmeside hvor man også kan se hold og tider, samt kontakte Regina for spørgsmål. Man må også gerne sende  hende en sms på 24258812.  Det primære vil være Crossfit, men der kommer også Yoga, events og konkurrencer.

Fra den 1. december bliver der åben gym, dsv. at medlemmer kan komme og træne når det passer (fra 6 til 22) Det er baseret på månedsabonnement.

Lørdag den 13. november holder Regina en lille åbningsfest fra kl. 10 til 13 så intereserrede kan komme ud og se Regina’s CrossBOX

 

Foto: René Lind Gammelmark

egina Luxchumykanthan – Foto: René Lind Gammelmark

egina Luxchumykanthan – Foto: René Lind Gammelmark