Se de mange billeder fra First LEGO League hos CoC Playful Minds i Billund

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Lokalerne hos CoC Playful Minds på Kløvermarken i Billund var lørdag fyldt med en masse glade børn, der alle deltog i FLL-turneringen Into Orbit, der var årets tema i First LEGO League turneringen.

Der var tilmeldt 18 hold, med i alt 150 deltagere fra 3. til 9. klasse. Det hele startede med en åbningsceremoni kl. 9.30 og sluttede med prisuddeling kl. 15.30

Det var egentlig planen at der skulle have været fri adgang til at se med som publikum, men på grund situationen med høj Coronasmitte, blev det kun deltagerne selv, der sammen med deres vejledere der var til stede.

Det betød at venner, familie og andre interesserede ikke kunne komme og overvære robotkonkurrencerne eller se udstillingerne skriver Billund Online. I stedet blev det hele livestreamet, så familierne kunne følge med hjemmefra.   Alle deltagerne skulle også kunne fremvise et gyldigt coronapas – også børn under 12 år skriver Billund Online.

 

Fotograf Hugo Sørensen var på pletten med kameraet og du kan klikke på billederne i galleriet under reklamen for at se dem i stor størrelse