Hvilken ildsjæl i Vorbasse fortjener Årets Skulderklap?

H.C. Christensen - PR-Foto: Sparekassen Kronjylland

Traditionen tro uddeler Sparekassen Kronjylland igen i år Årets Skulderklap til en person, der yder eller har ydet en særlig indsats for Vorbasse.

– Det gør vi, fordi vi gerne vil være med til at hylde de personer, der gør noget særligt for vores lokalområde, fortæller H.C. Christensen, der er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i en pressemeddelelse.

Udover at sætte fokus på fællesskabet og de lokale ildsjæle giver Sparekassen Kronjylland en mindre udgave af skulpturen Spiren og en gavecheck på 5000 kroner.

Enkeltpersoner eller foreninger har nu mulighed for at indgive forslag til, hvem der skal modtage Årets Skulderklap i 2021. Du kan til og med 25. november sende forslag med en kort begrundelse for indstillingen til hc@sparkron.dk eller aflevere dit forslag i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Vorbasse.

Du kan indstille foreningsledere, idrætsledere, spejderledere, institutions-medarbejdere, personer fra det private erhvervsliv eller personer, som på særlig vis har arbejdet for lokalområdet.

Udvælgelsen foretages af et udvalg nedsat af Sparekassen, og uddelingen af Årets Skulderklap finder sted inden årets udgang.

Sidste år gik Årets skulderklap til Kristian Hansen for hans store engagement i Vorbasse og blandt andet Høreforeningen og KFUM & K.