Ugens Film i Grindsted Kino – Uge 46/2021

Foto: René Lind Gammelmark

Grindsted Kino viser følgende film i uge 46

CODA – vises den 15. november
Filmen ‘CODA’ handler om den unge teenagepige Ruby, som er den eneste i hendes familie med hørelse. Familien ejer en fiskeforretning, hvortil Ruby hjælper sine døve forældre og bror med at få det til at køre rundt. På sit gymnasium tilmelder Ruby sig korholdet, hvori hun opdager sine evner og passion indenfor musik og sang. Da familien fiskeforretning er truet med at lukke ned, er Ruby splittet mellem at skulle forfølge sin kærlighed til musik og hendes frygt for efterlade sin familie. 

PR-Foto

Eternals – vises fra den 16. til og med den 20. november
Marvel-filmen ‘Eternals’ handler om de udødelige “De evige”, som har været til stede på Jorden i tusindvis af år, hvor de både har fulgt og været med til at forme menneskehedens udvikling samt beskyttet den mod dødsensfarlige monstre, de såkaldte Deviants. De kosmiske helte må dog i aktion igen efter adskillige år under radaren, da nye farlige Deviants truer Jordens eksistens. Heltene Sersi og Ikaris sætter sig nu for at samle alle Eternals, der ellers er spredt sig over hele kloden.

PR-Foto

Familien Addams 2 – vises den  20. november
Morticia og Gomez fortvivlede over, at deres børn er ved at blive store. For at finde sammen igen beslutter de sig for at proppe Wednesday, Pugsley, onkel Fester og resten af holdet ind i deres hjemsøgte autocamper, begive sig ud på landevejen og en sidste familieferie. Så hvad i alverden kan gå galt!?

No time to die – reprise – vises den 21. november og fortsætter ugen efter
Den britiske agent James Bond har forladt aktiv tjeneste og nyder det stille liv på Jamaica. Men freden slutter brat, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA dukker op og beder om hjælp. Missionen handler om at redde en kidnappet forsker, men opgaven viser sig at være langt mere forræderisk end ventet, da Bond kommer på sporet af en mystisk skurk bevæbnet med farlig, ny teknologi.

PR-Foto